Arriben les Carnestoltes a Canals i els col·legis ho celebren

Els alumnes i docents del CEIP José Mollà, CEIP Calixt III, CEIP Vicente Rius Guillemes i del Col·legi Cervantes celebraran durant estos dies les Carnestoltes pel poble de Canals.

Disfresses, colors, pintures, màscares, balls, música i molta diversió seran els protagonistes per als més menuts dels col·legis de Canals que, hui i demà, celebren les Carnestoltes.

El CEIP Calixt III, amb la banda de música, hui dijous 28 de febrer per al vesprada, eixirà per l’Avinguda de Vicent Ferri per fer una xicoteta rua de Carnaval.

La celebració d’aquest dia de l’alumnat del CEIP Vicente Rius Guillemes constarà també d’una cercavila, hui, que començarà a la Plaça Joan Carles I d’Aiacor i continuarà pel Carrer Santa Teresa, l’Avinguda de la Generalitat fins tornar al centre educatiu.

Per últim, demà, divendres 1 de març, el CEIP José Mollá té preparada una altra desfilada amb música per l’Avinguda Jaume I, el Carrer la Sènia, Carrer l’Harmonia i Carrer Arcadi Soriano, fins tornar al col·legi. Mentre, l’alumnat d’educació infantil i primària del Col·legi Cervantes celebraran aquest dia festiu amb disfresses en el pati de l’escola.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =