La Llosa de Ranes programa d’activitats per al Dia Contra la Violència de Gènere

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes en col·laboració amb l’Associació de Mestresses de Casa “Tyrius” i la Mancomunitat de Municipis la Costera – la Canal, han preparat diverses activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere del pròxim 25 de novembre.

Els actes començaran el dijous 21 a les 19.30 de la vesprada, amb una conferència a càrrec d’Amelia Tinganus, supervivent de prostitució i tracta de dones, que parlarà sobre la violència sexual comercial. El divendres 22 tindrà lloc a les 19.00 de la vesprada una altra conferència, que portarà per títol “El pinzell violeta: de muses a artistes per dret propi”, a càrrec d’Irene Ballester, Doctora en Història. Ambdues conferències seran en el Saló d’Actes de la Mancomunitat (Plaça de la Seu, 11 – Xàtiva).

El dilluns 25 de novembre, hi haurà un “Punt Violeta” al nostre poble, a càrrec de la Mancomunitat, per tal de conscienciar respecte a la violència masclista. Estarà des de les 10.00 del matí en el Mercat. I a les 18.30 h, es realitzarà en l’Ajuntament la lectura d’un manifest contra la violència masclista i, posteriorment, un recital poètic amb exposició artística en la Plaça, en memòria de les dones assassinades el 2019.

Les activitats continuaran el dimarts 26 amb la xerrada “Com educar als nostres fills/filles i néts/netes contra la violència masclista”, a càrrec de la psicòloga especialitzada en violència de gènere Pilar Martínez. Serà a les 16.30 h en el saló del Centre Cívic. El dimecres 27, també a les 16.30 h, hi haurà cinefòrum de la pel·lícula “Solas” i tertúlia amb la psicòloga Pilar Martínez.

I, per últim, el divendres dia 29, tindrà lloc un taller gratuït de defensa personal per a dones de totes les edats, amb els professionals de l’empresa Defensus. Serà de 18.00 a 19.00 h en la segona planta del Centre Cívic. Les places són limitades i cal inscriure’s en el Departament de Serveis Socials, ubicat al Centre Cívic (de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h).

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × uno =