AMDComVal organitza una jornada sobre fons europeus per a mitjans de comunicació

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha organitzat una jornada sobre fons europeus per a mitjans de comunicació amb Bartolomé Nofuentes, expert en fons europeus, especialista en assessorament a les administracions locals i administracions públiques, a més de regidor a Quart de Poblet.
La jornada s’ha celebrat en les instal·lacions cedides per Asivalco, l’entitat de gestió Polígon Font del Pitxer, a Paterna, el president del qual, Santiago Salvador ha exercit d’amfitrió. La introducció ha sigut a càrrec del president i vicepresident de AMDComVal, Miguel Miró i Manuel Furió.
Bartolomé Nofuentes ha destacat el paper dels mitjans de comunicació “com un sector estratègic per a la Comissió Europea”, ja que una de les línies d’actuació és afavorir la creació d’una estructura capil·lar de mitjans que aconseguisquen i permeten a tota la població tindre accés a la informació.
El paper dels mitjans d’informació de proximitat també s’ha destacat, per la seua connexió amb la ciutadania.

Nofuentes ha explicat que els mitjans de comunicació poden accedir a fons europeus de diferents maneres: bé dins d’un consorci aplicant a un projecte concret, bé a través de la unió de diversos mitjans per a una convocatòria o de manera individual.
Ha parlat de convocatòries obertes, com a Instrument Pime, Europa Creativa o programes de formació com a maneres de poder captar fons europeus.
La jornada ha resultat participativa, i els mitjans associats que han estat en la mateixa ha preguntat sobre el finançament dels propis projectes, la tramitació o la manera de poder estar al dia.
La jornada es pot veure en el canal de Youtube de AMDComVal

No hay comentarios

Dejar respuesta