Les Associacions d’Autocaravanistes de València visiten les Festes de Canals

Les regidories de Promoció Socioeconòmica i Turisme han preparat una sèrie d’activitats perquè els membres de les associacions aprofiten al màxim la seua estança, al mateix temps que es dóna un impuls al comerç local.

El programa d’activitats començarà el dissabte al matí, quan les autoritats donen la benvinguda als caravanistes. Per al diumenge s’ha planejat una visita a la Torre i l’oratori dels Borja, acompanyada per una degustació de pastes típiques. Per últim, el dilluns es mostrarà als visitants el temple parroquial, amb una explicació històrica i cultural de la Foguera de Sant Antoni i les celebracions en el seu honor.

A més, per cada inscripció d’autocaravanes que es realitze, s’oferiran a canvi cupons de 10€ de descompte per a utilitzar en els comerços adscrits a Associem i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. D’aquesta manera les adquisicions que duguen a terme els visitants es faran a través dels establiments locals.

Malgrat que les associacions d’autocaravanistes visiten Canals per aquestes dates des de fa uns anys, és ara quan l’Ajuntament, amb el seu afany de crear reclams turístics que fomenten i dinamitzen la xarxa econòmica local, realitza aquesta proposta per primera vegada.

Per a Ricardo Requena, alcalde i responsable de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, “és una activitat amb la qual guanyem tots. Malgrat que Canals no pot oferir hostalatge, el que sí que podem posar a l’abast dels turistes és una zona delimitada, tancada, vigilada i adequada per a ells. Si a més els proposem activitats atractives, el que esperem és que el nombre de visitants augmente any rere any”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + 15 =