Alejandro Amenábar rodarà la seua pròxima pel·lícula en Anna i Bocairent

  • El llargmetratge es filmarà en els municipis d’Anna, Bocairent i Buñol
  • El diputat de Turisme de la Diputació de València, Pedro Cuesta, ha celebrat la notícia destacant “la labor que realitza la xarxa de Film València, en la qual col·labora la corporació provincial”

Divendres 20 d’octubre de 2023.- El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar rodarà la pràctica totalitat de la seua pròxima pel·lícula a la província de València. Concretament, es filmarà en els municipis d’Anna, Bocairent i Buñol, a més d’Alacant i algun altre emplaçament de fora de la Comunitat Valenciana.

Després de mesos de gestions, propostes de localitzacions i visites tècniques, Mod Produccions i el productor castellonenc Fernando Bovaira han concretat amb Film València –la Film comission de la Diputació de València- els escenaris dels tres municipis de la província de València en els quals es gravarà el llargmetratge, labor que es realitzarà entre els mesos d’abril i juny del pròxim any.

El Palacio de los Condes de Cervelló de Cervelló d’Anna, els carrers de Bocairent i la plaça del Castell de Buñol han sigut les localitzacions seleccionades per la productora per a realitzar les gravacions a la província de València que seran escenari del nou projecte d’Amenábar: El Cautivo.

“Estem d’enhorabona. És un gran projecte que beneficiarà enormement a la província de València en l’aspecte econòmic i promocional, gràcies a la labor de projecció del nostre territori entre la indústria audiovisual nacional i internacional que realitza Film València, en col·laboració amb els ajuntaments”, ha destacat el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

“Un rodatge d’este caire implica la mobilització i utilització de nombrosos recursos i serveis locals en els municipis que l’acullen, a més de suposar una via de promoció única per a estos, un reclam de primer ordre que després es transforma en un creixement exponencial de visitants a la nostra província buscant eixes localitzacions, a més d’una nova promoció del territori entre la indústria audiovisual per a futurs rodatges”, ha explicat.

No hay comentarios

Dejar respuesta