Xàtiva presenta «Catalinetes i Cançonetes», el seu festival familiar el 25 de Novembre

Enguany hi participaran artistes com Ramonets amb la Sedajazz kids, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, The Penguins, i Trobadorets, a més d’activitats amb la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Danses Socarrel i la Banda Jove de la Música Nova. Hi haurà també ludoteca i berenar de Catalinetes.

La regidoria de Cultura amb Alfred Boluda al capdavant ha presentat avui el seu festival familiar, el «Catalinetes i Cançonetes», que se celebrarà a Xàtiva el 25 de Novembre durant tot el dia, al Jardí de la Pau i al Gran Teatre. La festa inclourà les actuacions de Ramonets amb la Sedajazz kids, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, The Penguins: reggae per a xics, i Trobadorets, a més de tallers i activitats amb la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Danses Socarrel i la Banda Jove de la Música Nova. Hi haurà també ludoteca i berenar de Catalinetes.

El «Catalinetes i Cançonetes» de Xàtiva reivindica la cultura socarrada i vol convertir-se en una cita anual de programació familiar de qualitat, arrelada a les tradicions de la ciutat, a la cultura de quilòmetre zero, i fora de la temporada de primavera-estiu, en la què es concentren la majoria d’aquestes propostes. Es tracta d’un festival que acull entitats i associacions xativines a la programació, fent-les així partícips de l’organització de la festa, i ensenyant als més menuts el valor d’aquests espais, a més de ser una atracció per a les famílies de les comarques veïnes que puguen vindre a passar el dia i gaudir dels concerts, però també del comerç i la restauració local.

El regidor de Cultura, Alfred Boluda, ha explicat que: «L’objectiu és que a Xàtiva, en família, sempre hi haja alguna cosa a fer de qualitat, divertida, interessant i en valencià». «El ‘Catalinetes i cançonetes’ -ha afegit- s’emmarca en la voluntat de fer entre tots i totes una ciutat educativa, que vol dir una ciutat més amable i còmoda per les famílies, un objectiu que transcendeix, fins i tot, el fet cultural».

Els concerts començaran a les 10h del matí, amb una parada breu per a dinar, i s’acabarà a les 19h, una hora respectuosa amb els horaris infantils i que permetrà a les famílies amb xiquets i xiquetes més majors assistir, si ho volen, a la manifestació que organitza la Casa de les Dones el mateix dia en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra les Dones.

No hay comentarios

Dejar respuesta