Alberto Garzón visita per primera volta Xàtiva per a presentar Xàtiva Unida

Xàtiva acull el proper divendres la presentació oficial del col·lectiu Xàtiva Unida. Serà el Coordinador Federal d’Esquerra Unida i portaveu al Congrés de la formació IU-UP, Alberto Garzón, qui els acompanye i presente junt a la coordinadora general d’UPV Rosa Pérez Garijo i el coordinador local Miquel Lorente

Des del col·lectiu Xàtiva Unida s’ha organitzat un acte festiu que tindrà música en directe, estands amb informació de la activitat feta pel col·lectiu, espai per a la ciutadania simpatactitzant i comptarà amb parlaments d’aquests joves polítics d’esquerres. L’acte finalitzarà amb un sopar de germanor prèvia inscripció.

La presentació està previst que comence a les 19 hores a la glorieta de Jose Espejo

Miquel Lorente ha dit que aquest moviment és «un moviment polític i social que ha impulsat una convocatòria ciutadana per construir un programa de govern que supere l’estancament que ha patit la ciutat durant dècades i done resposta a les necessitats actuals de les persones».

Com ja ha avançat aquest col·lectiu, Xàtiva Unida preten ser una formació política i social composta de persones diverses; unes amb adscripció,filiació i experiència en la gestió municipal des de la política d’esquerres i d’altres amb afinitat i simpatia però totes amb ganes que Xàtiva experimente un veritable canvi i transformació amb un relat de futur il·lusionant, realista i d’honestedat.

3 Comentarios

  1. Vols dir que els de Requena no poden manifestar-se fora del seu poble? Es Barxeta el teu territori? L’has pixat per a marcar-lo? Quin va ser el teatre, dixar-se pegar? Ilustra’ns.

Dejar respuesta

quince + 4 =