El Pacte Territorial Costera-Canal posa en marxa el Programa Mentor

• El Programa Mentor busca posar en contacte a persones en fase inicial d’empreniment amb empreses disposades a realitzar una tasca de mentoring en àrees empresarials en què demostren una dilatada experiència.

• La informació sobre el programa s’ha fet pública a la web www.pactecosteracanal.com/programamentor per a totes aquelles persones interessades.

Amb el programa mentor arranca la segona fase del projecte experimental que està duent a terme el pacte territorial davall el prisma de teixir xarxes de col·laboració entre persones emprenedores del territori i/o empreses ja instaurades amb suficient capacitació per a mentoritzar a negocis en la seua fase inicial.

L’objectiu és generar una base de dades d’empreses disposades a orientar persones emprenedores que ho necessiten. Este programa permetrà la transmissió de coneixement i la generació d’activitat en el territori.

Esta base de dades, que serà gestionada pel personal tècnic del Pacte Territorial, pretén optimitzar al màxim l’emparellament entre l’oferta i demanda de les usuàries i els usuaris del programa.

La diferència d’este Programa Mentor respecte d’altres, se centra en el caràcter eminentment pràctic. A través de la participació en el Programa Mentor, les empreses i professionals del territori que ja han fet el seu recorregut, acompanyaran en les diferents àrees empresarials a les persones emprenedores.

Segons declaracions de la presidenta del Pacte Territorial, María José Tortosa: “animem a aquelles empreses sensibilitzades amb el desenvolupament econòmic i social d’ambdós comarques a participar en el programa com a empreses mentores, així com a aquelles persones emprenedores a sol·licitar informació a la pàgina web el Pacte”.

No hay comentarios

Dejar respuesta