Ajos Xàtiva inicia l’any amb plusmarques personals, trofeus i una destacada participació al 10k de València

Ximo Llàcer i Jorge Soro baixen dels 37 i 38 minuts en els 10.000 metres i Jorge Montesinos es queda a només 1 segon de clasificar-se per al Campionat d’Espanya veterà en 400 metres llisos

El Club Atletisme Ajos Xàtiva ha viscut una eixida i entrada d’any plagada de bons resultats, amb vàries plusmarques personals, trofeus i una destacada participació al 10k de València del passat diumenge. En la multitudinària prova celebrada a la capital del Túria, Ximo Llàcer (36:44, a 3:40 el km) i Jorge Soro (37:50, a 3:47) encapçalaven amb plusmarques personals en la distància una ampla representació que també incloïa a Javier Marquez, David Aparicio, Vicente Rovira, Paco Marí, Miguel Chulià, Salva Calvo, Paco Aragonés i un recuperat Salva Pérez, entrats a meta per aquest ordre.

Ximo Llàcer

En pista, Paco Marí i Nacho Redondo feien un bon paper a València als dos últims controls de la delegació valenciana de la Federació Espanyola d’Atletisme, competint Nacho Redondo en 1.500 metres llisos, Paco Marí en 400 metres llisos i tots dos en 800 metres llisos. A destacar que als 400 metres llisos Marí, amb 1:03:85, es va quedar a sols 1 segon de clasificar-se per al Campionat d’Espanya veterà en la distància.

En curses en ruta el club aconseguia estos dies fins a 4 trofeus. Enrique Esteve per partida doble, en finalitzar 3er veterà D a la XXII Volta a Peu a Xeraco i 3er veterà C al Quart de Marató de Paiporta-Picanya, on Joan Hernández també aconseguia un 2on lloc com a veterà D. El quart trofeu l’aconseguia José Barberá, 3er veterà C al III 5k Villa de Aspe. A Paiporta-Picanya també competia en el Quart de Marató José Manuel Marco, i a Xeraco David Navalón, Francisco Javier Almiñana, Joan Hernández, Juanen Trujillo, Paco Aragonés i la veterana Vicen Bañuls, qui també participava a la Marató de Màlaga baix una intensa pluja.

José Barberá, 3er veterà C

A més el club va participar en la XI Mitjana Marató d’Alcoi, representat per David Navalón, Javier Almiñana, Miguel Chuliá, Rafa Masip i Paco Aragonés; i en la VII Volta a Peu a Beniflà, on José Barberá completava els 7’5k de la prova a un ritme de 3:47. Barberá també representava al club en la VII “Trail del Cobre” de Sevilla, en un recorregut de 14k amb 450 metres positius de desnivell per la serra de Gerena.

Jorge Soro

No hay comentarios

Dejar respuesta