Aiora celebra les seues festes patronals en honor a la Verge de l’Asunción

El municipi d’Aiora començarà amb les seues festes patronals diumenge que ve 6 d’agost amb el seu tradicional «Tancament del Torico», però abans, el reconegut grup «Los Secretos», que té èxits com «“Pero a tu lado” o “Déjame”  aterra a Aiora fent un concert totalment gratuït.

A més, la festivitat compta amb nombrosos actes programats, revetlles, concursos gastronòmics, visites guiades i festejos taurins a càrrec de les ramaderies Vicente Benavent, Jose Vicente Machancoses, Alfaro i El Saliner, entre altres. D’altra banda, es durà a terme les tradicionals carrosses que enguany compten amb tres premis des de 200 a 600 euros. A més, el divendres 11 la Societat Musical Ayorense farà el Gran Concert de Pasdobles en El Llac.

També estan programades diferents revetlles en la Plaça Major, com la «Orquestra Euphoria» o «La Fiesta» i la Discomovil «Philantropic Festival». A més, els xiquets i xiquetes del municipi també tenen el seu protagonisme perquè hi ha una multitud d’actes programats per a ells com inflables, esmorzars infantils i un parc aquàtic.

Una infinitat d’actes de diferent índole i per a tots els públics que començaran diumenge que ve i es donaran per finalitzats el dia 15, dia de l’Asunción, amb un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta