Xàtiva celebra demà la solemnitat de la seua patrona, la Mare de Déu de la Seu

Clausura de l’Any Jubilar el pròxim 14 d’agost

La ciutat valenciana de Xàtiva celebrarà demà, dissabte, la solemnitat de la seua patrona, la Mare de Déu de la Seu, dins de les festes patronals i en el marc de l’Any Jubilar que serà clausurat el pròxim 14 d’agost, concedit per la Santa Seu amb motiu del centenari canònic de la seua patrona.

Hui divendres la vespra, a les 20:00 h, missa Solemne, a les 20.30 h, serà el res del rosari en la Seu. A les 22.30 h s’iniciarà, en la plaça de la Seu, el concert a càrrec de la banda de la Primitiva Xativina, per a donar pas després a la «Ronda a la Verge», amb l’Escola de Danses de Xàtiva i altres grups.

Els actes en honor a la patrona de Xàtiva començaran aquest dissabte, a les 7 hores, amb una despertà seguida per la missa de descobrir en la Col·legiata.

A les 12 hores serà la missa abacial amb l’acompanyament de la banda «La Primitiva Xativina» i el cor interparroquial de Xàtiva. A les 20.00h tindrà lloc la processó amb la imatge titular de la Mare de Déu de la Seu. En finalitzar: focs artificials i traca multicolor.

Aquest diumenge, besamans a la Verge de la Seu. A les 10.30 hores serà la missa conventual en la Seu i en acabar se celebrarà l’acte de veneració o besamans a la imatge de la Verge de la Seu als peus del seu altar durant tot el dia.

El dilluns serà la pujada de la Mare de Déu de la Seu al seu cambril i a la vespra, la «descoberta» de la imatge.

El dilluns 14 d’agost, vigília de l’Asunción de la Mare de Déu, se celebraran, a les 19.30h, les vespres solemnes seguides per la missa i clausura de l’Any Sant Jubilar.

El 15 d’agost, solemnitat de l’Asunción de La nostra Senyora, titular de la Col·legiata de Xàtiva, tindrà lloc la missa abacial al matí.

No hay comentarios

Dejar respuesta