Agricultura visita la Font amb motiu de la recuperació del minat

La Consellera d’Agriultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha visitat la Font de la Figuera amb motiu de l’exposició pública del projecte de recuperació del Minat i de la font de Baix, el llavador i la bassa de reg.

Tots els membres del Govern Municipal s’han mostrat feliços amb el restabliment d’aquest servei tan preciat. Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora d’Agricultura, Carmen Asensi van destacar «la lluita per fer front a tants» NO «del Ministeri de Foment per ajudar-nos en aquest sentit, respecte del» SI «de la Conselleria d’Agricultura. Han estat mesos de treball amb TRAGSA i col·laboració colze a colze amb la Comunitat de Regants, caminant junts i, per fi, la tenacitat i constància han donat els seus fruits «.

Per la seua banda, la Consellera d’Agricultura va voler felicitar la població, fent també un reconeixement especial a les persones dedicades a l’agricultura, «perquè són ells els que al llarg dels anys han mantingut aquestes infraestructures, aquest paisatge, aquesta terra i per tant, també, la nostra economia».

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + 12 =