El Certamen de Bandes de la Diputació estrena la 42 edició i reunirà prop de 600 músics

La 42 edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València reunirà dissabte i diumenge a 13 societats musicals de les comarques valencianes que competiran a la cita musical que un any més es celebrarà al Palau de la Música.

El reconegut concurs, organitzat per l’àrea de Cultura de la corporació provincial sota la marca ‘València és música’, reunirà prop de 600 músics en una cita de dos dies on es decidirà quines són les millors agrupacions musicals de 2018 de cinc seccions diferents. A més, també comptarà amb la participació de dues bandes convidades que oferiran un concert cada dia.

El programa de concerts del concurs de bandes està organitzat en cinc seccions en les que es distribuiran els concerts de les 13 societats musicals participants. El certamen començarà dissabte a les 10:30 hores amb les bandes de quarta secció formades per un màxim de 40 persones.

El diumenge la programació del certamen començarà a les 10:30 hores. A partir de les 17:00 hores serà el torn de les bandes de la Secció Primera on destaca la participació de la la Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera, dirigida per David Penadés Fasanar.

No hay comentarios

Dejar respuesta