À Punt demana els espectadors ‘Tresors amb història’ pel nou programa de Carolina Ferre

Es busquen cent objectes que millor representen el patrimoni cultural valencià de l’últim segle.
El programa Tresors amb història busca els cent millors objectes que representen el patrimoni cultural valencià de l’últim segle. El projecte demana la col·laboració dels espectadors i espectadores per aconseguir un fons documental que ens mostre, a través dels objectes més elèctics, com hem canviat des de principis de segle XX fins ara.

Tresors amb història necessita la participació de l’audiència per aconseguir els objectes. Ens serveixen des d’un rellotge, ferramentes del camp, indumentària tradicional, objectes de la vida quotidiana, oficis antics o d’aquells relacionats amb els esports o la cultura.

Carolina Ferre estarà al front del programa acompanyada pel reporter José Molins. Tresors amb història viatjarà per ciutats diferents de la Comunitat Valenciana. Estaran a València, Gandia, Xàtiva, Castelló, Vila-real, Elx i Alcoi.

A més un jurat format per tres historiadors i experts examinaran els ‘tresors’ i desvetlaran la seua fascinant història. Ells seran els encarregats de triar, entre tots els objectes rebuts, els cent tresors que millor representen l’ànima valenciana.

Com que ara passem molt de temps a casa és un bon moment per a regirar, ordenar i trobar aquells records que tenim amagats com a les possessions més preuades. No importa si són grans o menuts, ni tampoc el seu valor. Importa la història que conta i el que ha significat a la seua vida.

Els primers objectes agregats pels valencians i valencianes han començat a arribar al web www.tresorsambhistoria.es i, de segur, que més d’un ens farà molt bona memòria.

La producció d’El Terrat (The Mediapro Studio) i Sunrise Pictures s’emetrà en À Punt Mèdia pròximament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 1 =