Joventut programa un nou curs de manipulador d’aliments per al proper 3 d’abril

També s’ha treballat en activitats virtuals de cara a Pasqua amb tallers i jocs per a poder gaudir des de casa

La regidoria de Joventut ha organitzat un nou curs de manipulador d’aliments, que es realitzarà en línia el pròxim 3 d’abril des de la plataforma de l’escola Abast Animació.

El curs està certificat i té un preu de 10 euros per als joves amb Carnet Jove i de 25 euros per als adults o joves sense carnet Jove, tenint preferència els i les joves d’entre 12 i 30 anys.

L’objectiu del curs, necessari per a totes aquelles persones que per la seua activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments, és garantir la seguretat i la higiene alimentària en tots els processos vinculats a aquesta activitat i que tinguen a veure,per tant, amb la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzemament, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

La inscripció es pot realitzar telefonant al 96 227 43 42 o enviant un correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores pel matí, i de dilluns a divendres de 17 a 20 per la vesprada.

Pasqua Activa

D’altra banda, també s’estan començant a preparar activitats de cara a la festivitat de Pasqua 2021, que es podran realitzar de manera virtual ja que es tracta de videotutorials per a poder fer-les a casa.

El dia 1 d’abril tindrà lloc un taller de cuina de mona de pasqua, mentre que el dia 6 d’abril el taller serà sobre la creació de segells. Per últim, el dia 10 d’abril està previst jugar al joc «Bang!».

Per a més informació cal posar-se en contacte amb la regidoria de Joventut a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, o a través del telèfon 663 999 289.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − 6 =