El Conservatori Lluís Milà de Xàtiva celebra la seua VIII setmana cultural

Les activitats es desenvoluparan entre el 22 i el 31 de març i contemplen audicions, un taller de jazz i un màster de piano.

El Conservatori de Xàtiva Lluís Milà inicia el proper dilluns les activitats de la seua VIII setmana cultural, que s’allargarà fins el 31 de març.

Tant el dilluns 22 com el dimarts 23 tindran lloc a l’auditori de Sant Agustí audicions d’aula i pianista acompanyant a partir de les 19 hores, mentre que del dimecres 24 al divendres 26 està previst un taller d’iniciació a la música de jazz en aquest mateix escenari.

En aquest taller de jazz, els alumnes coneixeran i treballaran la música de jazz i prepararan obres per al concert de fi de curs de la mà de Josvi Muñoz, instrumentista per la Berklee College of Music de Boston (Massachussets) en l’especialitat de saxo tenor, qui ha realitzat gires amb diferents artistes com Revolver, Soledad Giménez o John Serry.

Per al dilluns 29 de març està prevista la primera audició d’alumnes de música de cambra, que continuarà el dimecres 31 de març mentre que el dimarts 30 serà l’audició de piano. En tots casos serà a partir de les 19 de la vesprada.

A més a més, el dimarts 30 de març tindrà lloc de 14 a 18:30h un màster de piano a càrrec de Javier Esplugues, on els alumnes rebran classes individuals i una col·lectiva al final.

Javier Esplugues ha finalitzat amb matrícula d’honor el Grau Superior de piano al Conservatori Superior de Música de València. Estudia interpretació i tècnica pianística amb nombrosos pianistes de renom i és creador i coordinador del curs de piano «Ciutat d’Albaida», així com també membre del tribunal al concurs de Joves Intèrprets de Xàtiva i a Veguellina d’Órbigo (Lleó). En l’actualitat és professor de piano al Conservatori Superior de Música d’Alacant.

Cal destacar que degut a la situació sanitària que estem vivint, i per precaució, totes les activitats es realitzaran sense públic. Els alumnes que participen en les audicions romandran al llarg de l’activitat mentre actuen els companys i companyes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =