La piscina de l’Alcúdia de Crespins millora la seua accessibilitat amb una cadira adaptada

Aquesta nova cadira hidràulica per a la piscina gran ha estat sufragada gràcies a una subvenció de 4.600 euros de la Fundació La Caixa

La piscina gran del Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia de Crespins ha estrenat aquest estiu una cadira adaptada portàtil per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha millorat l’accessibilitat d’aquesta instal·lació municipal facilitant l’accés a la mateixa a totes i tots els usuaris. Aquesta cadira adaptada s’ha sufragat gràcies a una subvenció de 4.600 euros de la Fundació La Caixa, que cada any col·labora amb l’Ajuntament.

La regidora de Serveis Socials, Inma Penadés, juntament amb l’alcalde, Roberto Granero, la responsable de zona de la Fundació La Caixa d’Ontinyent, Marta Ciges Martinez, la directora de l’oficina de l’Alcúdia de Crespins, Violeta Yusta Afonso i la subdirectora d’oficina, Clara Molla Felipe, ja han visitat la Piscina Municipal per a veure l’ús de la cadira i la “millora que suposarà per a aquells usuaris que necessiten aquesta cadira elevadora hidràulica portàtil”, ha ressaltat l’edil qui, a més a més, ha assenyalat que permetrà “a les persones d’avançada edat, amb mobilitat reduïda o amb qualsevol mena de discapacitat” poder gaudir de la piscina.

Finalment, l’alcalde, Roberto Granero, ha destacat i ha agraït la col·laboració entre l’entitat bancària i l’Ajuntament en l’àmbit social des de fa anys. Una cooperació que enguany s’ha materialitzat en “aquesta cadira adaptada que se suma a la ja existent en l’altra piscina i que permetrà donar un servei complet a les persones amb mobilitat reduïda”, ha conclòs Granero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cuatro =