50 famílies i 8 bars-restaurants aprenen a compostar a la Font de la Figuera

La Font de la Figuera, en la línia de sumar-se a projectes que tinguen cura del medi ambient, està desenvolupant un projecte impulsat pel Consorci de Residus (COR) i l’Ajuntament, que permet al veïnat que ho desitge elaborar el seu propi compost o adob a partir de restes orgàniques.

Amb un taller pràctic impartit pel tècnic de gestió de residus i assessor del COR, Mikel Vela, el cap de setmana passat, les persones assistents aprengueren els fonaments bàsics d’aquesta tècnica. Des de l’organització del projecte s’afirma que la feina no acaba ací, es realitzarà una formació contínua i seguiment dels usuaris fins que siguen autosuficients.

Aquesta iniciativa permetrà reduir el tonatge de fem dipositat en els contenidors de RSU, al mateix temps que s’aprofita i reutilitza en forma de compost, de manera que, en paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz i la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, «guanya el medi ambient i també les persones estalvien, ja que aquelles famílies adherides a aquesta iniciativa rebran bonificacions en el rebut».

No hay comentarios

Dejar respuesta