El xativí José Baldoví, premi a la millor tesi doctoral en química de la UV

El jove investigador de Xàtiva José Jaime Baldoví Jachán ha obtingut el Premi Extraordinari de Doctorat en Química 2016/17 que es concedeix a aquelles tesis doctorals que destaquen per la seua qualitat excepcional en cada àrea del coneixement.

La tesi, titulada “Disseny racional i modelatge de nanoimants moleculars basats en elements del bloc f”, s’engloba dins del món de la nanociència i la nanotecnologia, i ha donat lloc a 18 publicacions científiques en revistes internacionals. La comissió avaluadora dels premis va destacar la qualitat del seu treball a l’atorgar-li la màxima qualificació -100 sobre 100- sobre la base del reglament aprovat pel Consell de Govern de la Universitat de València.

Per al jove doctor, aquest reconeixement suposa posar el colofó a una trajectòria acadèmica plena d’èxits.

Des de principis d’octubre, José Jaime dirigeix el seu propi projecte de recerca al Max Planck per a l’estudi de l’estructura i dinàmica de la matèria a Hamburg (Alemanya), després d’haver estat guardonat amb un dels prestigiosos contractes individuals ‘Marie Curie’ de la Comissió Europea per als dos propers anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + 3 =