Els socialistes exigeixen al govern municipal que es deixe d’excuses, assumisca les responsabilitats que suposa governar i busque solucions per aconseguir el cabal continu en el riu.

Després del ban del senyor alcalde publicat hui, on en compte d’informar a la ciutadania ha emés un comunicat de partit acusant l’anterior govern, des de el PSPV «volem expressar el nostre rebuig a esta actitud que només deixa al descobert la intolerància, la incompetència i la irresponsabilitat del govern municipal».

Les iniciatives populars en un estat democràtic són legals i, per tant, totalment respectables. Servixen per a expressar les inquietuds i reivindicacions de la ciutadania i són un instrument de participació ciutadana. Estes iniciatives pareix ser molesten al govern municipal fins al punt de contestar-les abans que es presenten per intentar aturar-les i coartar la voluntat de les veïnes i veïns. A més a més, un fet futurible, com seria la presentació de les signatures que estan recollint un grup d’alcudianes i alcudians, l’han convertit en una ferramenta d’atac polític mostrant la seua intolerància a la crítica i intentant amagar la seua incapacitat per gestionar sense mirar enrere i tirar-li la culpa de tot al govern anterior.

Amb la publicació d’este matí fan una utilització incorrecta d’un ban d’alcaldia usant-lo políticament per a acusar a l’oposició sense cap fonament. Es tracta d’un nou episodi de com convertir les comunicacions institucionals pagades pel poble en comunicacions de partit suposant una clara irregularitat.

En el Pla Hidrològic Nacional (2022-2027) està contemplat el cabal ecològic per al Riu Sants i per als socialistes l’alcalde i les regidores i regidors del PP deuen deixar d’una vegada les excuses i assumir les seues responsabilitats al capdavant de l’ajuntament. Des del PSPV «exigíem al govern municipal que s’arromangue i treballe seriosament perquè el Riu Sants aconseguisca al més prompte possible un cabal continu i s’acomplisca el Pla Hidrològic».

Finalment, els socialistes continuarem, «com sempre, en defensa del Riu Sants, tal com vàrem expressar en la moció aprovada per unanimitat fa uns mesos. En eixa meta compartida amb la ciutadania d’aconseguir un riu amb aigua tot l’any sempre ens trobaran, treballant en un projecte integrador i ambiciós de renaturalització, respectant i posant en valor tots els elements de rellevància arquitectònica i patrimonial».

No hay comentarios

Dejar respuesta