La JLF obri el termini per a les candidates a Falleres Majors de Xàtiva

Les instàncies s’hauran de presentar a la seu de la junta local fallera de Xàtiva, (museu faller) abans del 17 de juliol

Ja està obert, fins al pròxim dimecres 17 de juliol, el termini per tal de presentar la candidatura a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Xàtiva. Per a poder ser candidata, el president de la comissió a la qual pertany la fallera haurà de signar la instància on conste el nom, cognoms i historial faller de la mateixa, encara que des de la Junta Local es recomana entregar una fotografia amb el vestit tradicional.

El dia posterior al tancament del termini, el nom i la fotografia de les candidates es publicarà a la web oficial i a les xarxes socials de la Junta Local Fallera. A més a més, serà imprescindible tenir tres anys d’antiguitat al cens faller xativí, és a dir, que hagen format part, almenys durant tres anys, de la comissió major de qualsevol falla. Una volta escollides les Falleres Majors de Xàtiva no podran ostentar cap altre càrrec representatiu ni executiu dins de la seua comissió.

Les instàncies s’hauran de presentar, a la seu de la junta local fallera de Xàtiva, (museu faller) en horari de: dilluns i dijous de 20h a 21h.

El jurat estarà compost pel president de la Junta Local Fallera –que sols tindrà vot en cas d’empat-, tres membres de la Junta Executiva –que no podran pertànyer a la mateixa comissió que cap de les candidates-, i tres persones escollides per la Junta Executiva, i emetrà el seu veredicte quinze dies després de la data límit de presentació de candidatures.

En eixe període de temps, s’haurà organitzat un acte de presa de contacte entre les candidates i el jurat, on es realitzarà una visita cultural a una població veïna, a la que acudiran el jurat, l’executiva de la Junta Local, les Falleres Majors de XàtivaCarla Sanchis i Boixader i Teresa Aparicio i Baldrés, i membres d’altres juntes locals veïnes.

Per tal d’escollir a les pròximes màximes representants de les Falles de Xàtiva es valorarà la personalitat, la formació cultural, l’esperit faller i la soltesa, gràcia i dicció a l’hora de llegir un discurs per a la Crida. Aquest discurs, que proporcionarà el jurat, serà el mateix per a totes les candidates i s’entregarà abans de l’acte de presa de contacte per tal que puguen treballar amb ell.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × uno =