19 joves de la Font de la Figuera celebren el seu pas a la Ciutadania de ple dret

Amb l’objectiu de destacar el paper i els moments rellevants de la vida de les persones, el Consistori va organitzar un acte dissabte passat en el qual 19 xiques i xics van celebrar la seua incorporació a la Ciutadania de ple dret.

D’esta manera, des del Consistori s’ha volgut donar la importància que es mereix a les persones que formen part del que, col·loquialment es coneix com «quintes».

En l’acte, dos d’aquests joves nascuts l’any 2000, van aportar al Govern Municipal les seues propostes per millorar la població, les quals passen, per exemple, per la millora de les connexions del transport públic. A canvi, també han demostrat voler implicar-se en la població per proposar-se voluntaris per ajudar a l’Ajuntament en l’organització de diversos actes.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Joventut, Verónica Reyes, han coincidit en la importància de destacar els moments importants de la vida de les persones, en este cas, de les que passen a la vida adulta, amb la responsabilitat que això comporta.

No hay comentarios

Dejar respuesta