L’Ajuntament de la Llosa de Ranes rep el premi “Tablas” de la Federació de Teatre Amateur

La Federació de Teatre Amateur va celebrar, passat cap de setmana, la seua assemblea annual en el marc de la qual es lliuraren els Premis “Tablas” a actors, grups teatrals i institucions que donen suport al teatre amateur.

Enguany, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha estat guardonat pels 25 anys de suport continuat a la Mostra de Teatre de la localitat que organitza cada tardor el grup Gaudium Teatre, segons va acordar per unanimitat la Junta Directiva de la Federació.

L’Auditori Municipal de Canet d’en Berenguer va acollir dissabte el lliurament de premis on l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, va rebre aquest guardó de mans del president del Grup de Teatre “El Molinet”, organitzador de l’assemblea.

Enguany no és la primera vegada que la Llosa de Ranes rep un guardó de part de la Federació, ja que el grup Gaudium Teatre fou guardonat l’any 2005 per la seua gran trajectòria i Pepe Amat, el seu president, fou premiat a títol individual en 2015.

Cal recordar que enguany la Mostra de Teatre de la Llosa de Ranes celebra el seu 25 aniversari i que, per commemorar el seu quart de segle, ampliarà les representacions fins arribar a les catorze.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 2 =