Els emissaris reials dels Reis Mags d’Orient ja estan a Xàtiva

Els emissaris estaran hui dimecres 3 i demà dijous 4 de gener a la porta de l’Ajuntament, de 12 a 14 hores i per la vesprada, de 17:30 a 19:30 hores, per tal de recollir les cartes dels més menuts i fer-se fotos de record.

Per al divendres 5 de gener, els emissaris reials han informat que Melcior, Gaspar i Baltasar, abans d’estar amb els més menuts, visitaran la residència Nova Edat (11 hores) i l’Hospital Lluís Alcanyís (12 hores).

La novetat d’enguany és que la festa d’arribada de Ses Majestats a Xàtiva se celebrarà en la plaça de la Seu. Allà començarà la festa d’animació a les 16 hores, a càrrec de l’orquestra Salmagundi. Mentrestant, els Reis Mags iniciaran el seu descens des de Sant Josep fins a la plaça de la Seu, on s’espera que arriben entre les 16:30 i les 16:45 hores.

Els Reis estaran fent-se fotos i atenent les peticions dels xiquets fins a les 18:30 hores. La cavalcada començarà a les 19:30 hores, seguint el seu recorregut habitual per l’avinguda de Selgas i l’Albereda Jaume I.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 13 =