Sergio González es proclama guanyador de Font Xef

Font Xef, el concurs de cuina de la Font de la Figuera concentrava dimecres a la nit a la Plaça Major una expectació màxima a la seua final.
Els concursants havien de triar els ingredients necessaris per elaborar una tapa, un plat principal i un postre, entre un rebost amb gènere comprat eixe mateix matí. Les propostes van resultar d’allò més elaborades «tot i la senzillesa dels ingredients que disposaven», va afirmar la regidora de Joventut, Vero Reyes.

Sergio González Bellver, va resultar guanyador d’aquesta tercera edició amb una tapa a base de sobrassada, formatge i ou. També amb un plat de conill, creïlles i pimentons fregits i un postre a base de plàtan fregit i xocolate.

Els altres tres concursants, també joves, Claudia Ros, Iker Tormo i Jordi Fayos, van sorprendre amb les seues propostes encara que, la de Sergio va acabar de convèncer al jurat que valorava, entre d’altres aspectes, la rapidesa i sobretot, el gust.
Font Xef repartia 200 euros entre el guanyador i el primer finalista (150 i 50 euros, respectivament).

No hay comentarios

Dejar respuesta