La Mancomunitat promocionarà els seus serveis a la Fira d’Agost de Xàtiva

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal disposarà enguany, per primera vegada, d’un espai a la Fira d’Agost de Xàtiva amb l’objectiu de promocionar els seus serveis i donar a conèixer els 20 pobles que la integren.
diaridigital.es-mancimunitat-presidentEl president de l’entitat, Roberto Granero, i el membre de la Junta de Govern, Carlos Garrido, han presentat aquest espai així com les activitats que es desenvoluparan en ell aquest matí al saló de plens de la Mancomunitat a la capital de la Costera. D’aquesta manera, des del proper diumenge dia 14 per la vesprada i fins el dissabte dia 20 la Mancomunitat disposarà d’un estand al Reial de la Fira (a l’alçada de l’entrada de la Glorieta de José Espejo) en horari de 10:30h a 14:30h i de 19:00h a 22:00h, excepte el dia 14 que només s’obrirà de vesprada.
Per a l’ocasió s’han editat 5.000 fullets informatius que recullen tots els serveis que presta la Mancomunitat i també està previst lliurar al voltant de 1.500 globus promocionals, 2.000 palmitos amb el programa de la Fira i 50 kilos de caramels. Per a fomentar que els veïns visiten l’estand s’ubicarà un photocall i un fotògraf professional realitzarà fotografies pel matí i per la vesprada que posteriorment es penjaran al Facebook de la Mancomunitat. La que més ‘Me Gusta’ obtinga guanyarà un xec valorat en 200 euros per a utilitzar en establiments adherits a Xacex.
diaridigital.es-mancimunitat-firaD’altra banda, totes les persones que passen pel photocall podran omplir un tíquet a través del qual entraran en el sorteig de dos xecs més, un de 120 euros i altre de 80. En total la Mancomunitat lliurarà 400 euros en premis. El nou equip de la Mancomunitat de Municipis la Costera – Canal està treballant intensament per a que la gent conega el treball que desenvolupa aquesta entitat així com els serveis que presta a tots els municipis que la integren.
En aquest sentit, el seu president Roberto Granero ha afirmat que “hem considerat que la Fira d’Agost era una bona ocasió per a poder estar més a prop dels veïns i contar-los el que fem. Tenim clar que havíem de començar per la de la capital de la Costera, ja que és un referent, però estem oberts a participar en altres”. Finalment, Granero ha volgut convidar a la gent de la comarca a que visite l’estand de la Mancomunitat així com a gaudir de la Fira d’Agost de Xàtiva.
Vídeo promocional
diaridigital.es-mancimunitat-videoDurant la presentació de l’estand s’ha aprofitat també per a projectar el vídeo promocional que ha editat la Mancomunitat per a condensar en poc més d’un minut els serveis més importants dels que disposa. La peça audiovisual ha sigut realitzada per Alfredo Pardo qui ha reconegut que “era necessari ja que a pesar de que la Mancomunitat ofereix moltes coses hi ha gent que encara no sap a què es dedica”. El vídeo es llançarà durant la Fira a través d’una pantalla a l’estand de la Mancomunitat, es difondrà en xarxes socials i també és podrà veure al següent enllaç de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XBmx0QEkv-E

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + ocho =