XXXVIII edició del Trofeu Fira d’Agost de tir olímpic

Ahir es va celebrar en el camp de tir de la plana en L’Alcudia de Crespins, la fase final de la XL Tirada de Fira de Xàtiva. A l’esdeveniment van acudir més de 50 esportistes de tota la geografia valenciana en representació de Clubs tan importants com els de Cullera, Silla, Ontinyent, Banyeres, Villena, Carcaixent, Alzira, Picassent, Alcoi i per descomptat una notable representació del club local “La Costera” de Xativa. Cal destacar la presència en la competició de diversos esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana que atresoren en els seus currículums un bon nombre de campionats autonòmics i nacionals.

La competició s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana degut a la gran participació i com tots els anys ha regnat l’esportivitat i el bon ambient. En finalitzar la tirada, el Club amfitrió “La Costera”, va preparar un esmorzar popular per a tots els participants i per a tots els assistents a aquest esdeveniment tan important per al Club.

Finalment, la Reina de la Fira, Patricia Iborra Mollá, acompanyada de la seua cort d’honor i el regidor d’esports, Pedro Aldavero López han fet lliurament dels trofeus als esportistes premiats. Des del Club La Costera:”agraïm la seua presència i ajuda en la visibilització d’un esport desconegut per a una gran part de la població”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 9 =