Ximo Puig presenta el proper dimarts a Xàtiva el seu llibre «Una idea d’esperança»

La cita tindrà lloc a les 19 hores al saló Noble de la Casa de Cultura i tindrà format de tertúlia literària

Xàtiva,9defebrerde 2024.- L’ex President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, presenta el proper dimarts 13 de febrer (19 hores) el seu llibre «Una idea d’esperança» al saló Noble de la Casa de Cultura de Xàtiva.

Aquest assaig és una obra que promet endinsar-se en la ment i el pensament d’un dels polítics valencians més influents dels darrers temps. L’obra aborda temes d’actualitat, política, societat i cultura des de la perspectiva de Ximo Puig, oferint una visió única del seu enfocament i la seua visió per a la Comunitat Valenciana.

A la sinopsi del treball, Puig advoca per «l’hora de la resistència i de la fermesa, però per damunt de tot l’hora de l’esperança. De mantenir la confiança en el poder dels fets, del treball, de les idees. És l’hora de recordar els fonaments, per què estem ací i com podem millorar, cadascun de nosaltres, el país dels valencians».

La cita literària està emmarcada dins del cicle «Converses en la Biblioteca» i serà en format de tertúlia, per a que puguen participar totes les persones assistents. Estarà presentada i moderada pel periodista d’Xtradio Kike Roselló.

No hay comentarios

Dejar respuesta