Xelo Angulo, vicepresidenta de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat

Xelo Angulo, presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, serà la nova vicepresidenta de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat que agrupa els existents a l’estat. Angulo va ser nomenada ahir en l’assemblea general celebrada a Santiago de Compostela que va escollir el president del Fondo Galego i alcalde de Nigran, Juan González, com a president.

Segons Angulo, amb aquest nomenament «iniciem un nou projecte que compta amb el batatge de 22 anys de treball en favor de la cooperació descentralitzada i la sensibilització».

Junt amb la tinent d’alcalde de Xàtiva, participaren com a delegats en l’assemblea el vicepresident del Fons i regidor a Canals, Toni Sánchez, i el gerent de l’entitat, Esteve Ordiñana.

La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat és el marc de coordinació i representació conjunta dels Fons de Cooperació existents a Espanya i que agrupen mil cinc-cents ajuntaments. La confederació és l’interlocutor dels Fons davant les institucions espanyoles, europees i institucionals; afavorix la vertebració territorial, la coordinació entre els diferents fons, proporciona eines de treball conjuntes i  coordina els projectes en comú. A més, és l’òrgan encarregat del seguiment dels processos de gestació de nous fons de cooperació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − doce =