El butlletí Xàtiva Unida d’aquest mes de novembre, ja està al carrer

Aquesta edició es centra en l’activitat que el Regidor d’EU-Xàtiva Unida Alfred Boluda està duent a terme en l’àrea de Gran Teatre.

L’increment de la programació teatral, la diversificació de públics i espectacles, la millora per arribar a la gent i per a donar a conèixer la programació teatral i l’adquisició de tiquets són alguns dels punts que es destaquen.

El butlletí de Xàtiva Unida s’obri amb un editorial que parla de la importància de l’Educació i recorda que la Setmana Educadora que aquests dies se celebra també és responsabilitat de la Regidora d’EU-Xàtiva Unida, Amor Amorós qui ha tornat a apostar amb força sobre el futur d’una Xàtiva Educadora amb una abundant programació on s`ha vist implicada la totalitat de la comunitat educadora.

De forma més esquemàtica es mostren les deu accions més importants de l’acció del govern de les regidories d’EU – Xàtiva Unida a l’equip de govern.

Per la seua part el coordinador del col.lectiu local, Miquel Lorente, fa un resum del recentment aprovat pressupost municipal i explica les línies genèriques de la despesa de l’Ajuntament amb dades senzilles que mostren amb claredat la diferent forma de fer política que ha suposat l’ajuntament del canvi.

Aquest butlletí de novembre fa un resum també del cicle de conferències Unim Pensaments. Per últim, el butlletí arreplega les activitats que el col.lectiu va a dur a terme amb motiu del dia contra la violència de gènere.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − siete =