El xativí Jorge Tormo guanya la prova Sprint-trail de Cocentaina

El Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa va participar aquest cap de setmana a nombroses competicions, ací els resultats de cada prova.


En primer lloc cal destacar la segona victòria de la temporada per al xativí Jorge Tormo, que es va imposar a la proba de l’Sprinttrail de la Fira de Tots Sants a Cocentaina. També van participar a la prova Trail Calo Palma, Enrique Ballester, Quique Ballester, Ana Díaz y Ruben Climent.

Al Marató de les Muntanyes de Costa Daurada, a Prades, Xavier Tomàs va obtindre la segona posició. Al Marató de Gátova van participar Paco Borredá, que va entrar en la 10a posició, Enrique Barber i Jordi Gil.

Al Desafio Lurbel de Yeste, José Bellot va ser el 9é a la proba de 37k. Al III Cullera Trail de 21k van participar Ricardo Cerdá y Alejos Almiñana.

Al Trail de Riopar de 25km van participar Salva Montell, Alberto Rosa, Angela Amat, Elo López, Patri Ródenas, Eloy Fernández, Ana Colomer, David Ródenas y Roberto Martínez. Al Trail de 45km Ivan Camarasa, Francisco Marcuello y Flavia Orz y al de 65km Vicent Antolí y Enrique Blesa.

Josep Cebriá va participar a la prova Ultra del Montseny, que era el Campionat d’Espanya d’Ultres, amb una distància de 80km. A la marxa de Canals a Valencia de 74km, van participar Victor Albert, Gerardo Da Pieve y Lidia Cremaschi.

Per últim cal destacar també la victòria de Lenu Ochian a la Spartan Race d’Onda amb 11km i 20 obstacles, així com la participació al Marató de Paris de Nicolás Martínez y Boro Hernández, així com al Marató de Milán de Sergio Borredá.

En definitiva, resultats molt satisfactoris per al club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa, que està realitzant una temporada molt efectiva i amb un entusiasme que se valora molt al món de l’atletisme professional.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 3 =