Aspromivise presenta el cartell de la IX carrera popular per a persones amb discapacitat funcional

Serà el proper dijous 28 d’abril a l’Albereda Jaume I i s’espera al menys una participació igual superior a la de l’any anterior, al voltant de les 1.000 persones.


Després de l’experiència dels anys anteriors i les ganes de continuar organitzant coses per a aquest col·lectiu, el C.O. La Costera cel·lebrarà el proper dijous dia 28 d’abril la IXa Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional. Com a inici de les activitats programades al voltant de la Carrera, el Centre Ocupacional de la mà de la seua directora, Amor Amorós i de l’autor que dóna imatge a la Carrera, el pintor de Xàtiva Joan Ramos, han presentat el cartell d’aquesta vuitena edició.

cartell-carreraÉs un cartell amb la imatge d’una Menina, imatge que identifica a l’autor que al llarg de totes les edicions sempre ha col·laborat en aquesta carrera aportant una imatge atrevida. En paraules de la pròpia directora, Amor Amorós, en l’acte de presentació del cartell “agraïa a Joan Ramos la seua col·laboració, aportant per nové any consecutiu la imatge d’una carrera que va siguent un referent a la ciutat. Una carrera com la de Xàtiva, representada en totes les edicions del nostre centre que s’han celebrat amb la imatge gràfica d’un pintor com Joan Ramos és un luxe per a nosaltres.

Joan sempre ens ha recolzat en qualsevol iniciativa i no volem deixar d’agrair públicament el seu recolzament incondicional de cara al nostre centre i col·lectiu. Amb persones com Joan, «qualsevol projecte és més fàcil de portar endavant”. Primer dels actes que envolten a una iniciativa esportiva que ja porta nou anys organitzant un esdeveniment esportiu que l’any passat va reunir al voltant de 1000 persones a l’Albereda Jaume I de Xàtiva. Aquest any, no s’espera que siga menys, i que aquest esdeveniment siga un punt d’encontre per a tots aquells que vuiguen participar.

No hay comentarios

Dejar respuesta