La Falla El Castell de la Pobla Llarga avançava al dijous la seua ‘plantà’

Un espectacle de llum i so inaugura la setmana fallera a la Falla El Castell de la Pobla Llarga

La Falla El Castell de la Pobla Llarga s’ha convertit aquest any en una de les primeres comissions valencianes en plantar els seus monuments fallers. Des de dijous, els veïns i visitants poden gaudir de la sàtira pròpia d’aquestes obres, que baix el lema de “Quina barbaritat” el monument major, i “De bateig” el monument infantil, repassen l’actualitat política i social de la zona.
Amb els monuments presidint ja el carrer de la comissió, divendres s’inaugurarà la setmana fallera amb diversos actes. El primer tindrà lloc a les 21.30 hores, quan es procedirà a la tradicional encesa de llums al C/ Reis Catòlics, un espectacle de llum i so que s’ha afermat com una de les propostes més reconegudes i atractives de la Falla el Castell i que any rere any atrau a més públic de la comarca.
Posteriorment, a les 00.30 hores i al mateix lloc, l’Orquestra Montecarlo serà l’encarregada de donar el tret d’eixida a la setmana gran de la festa. Ambdós actes estan oberts a fallers i no fallers i, des de la comissió, es convida a tots els veïns i visitants a gaudir junt a la Falla el Castell d’aquesta nit de festa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =