Molt d’ambient i bona música a la “correguda” de les Falles de Xàtiva 2016

Ahir va tindre lloc la “correguda” de les falles de Xàtiva 2016., amb molta música i molt bon ambient.

Fallers i falleres van gaudir ahir d’una de les vesprades més esperades de l’any, amb un dels actes més entretinguts i participatius de la setmana gran.

IMG_3952-w800-h600Les comissions van surtir de l’Ajuntament a les 17:30 hores en direcció a totes les falles de la ciutat, començant per Tetuán i acabant a la falla del Mercat en conmemoració del seu 50 aniversari.

El ambient de la passetjada va ser inmillorable i ningú va voler perdre l’ocasió d’acudir a veure passar als fallers orgullosos de cada comissió que mostraven, amb uns ulls que brillaven d’expectació, els estandarts amb els premis.

La música, els balls, la festa i la pòlvora van ser els grans protagonistas d’aquesta data tan senyalada per als fallers. Les xarangues acompanyaren els seus protagonistas per tots els carrers de la ciutat i no deixaren ni un espai per al silenci.

En definitiva, la gran passetjada, tota plena d’alegria, va anar deixant pas a poc a poc al cansanci acumulat després de llargues hores. En canvi, la música no va cedir en cap moment.

[g-gallery gid=”2734″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + veinte =