El centre ocupacional rep la visita de la corporació municipal el dia de la seua «cremà»

El passat dimarts, el centre ocupacional va cremar la seua falla. Una cremà a la que va assistir pràcticament tota la corporació municipal de l’Ajuntament de Xàtiva, junt a familiars i amics del propi centre. Un matí que va començar amb una batukada que va organitzar el Col·legi Jacint Castanyeda i que va donar un ambient festiu al matí. També, el CRA La Costereta, en el seu aulari de Llanera i la residència de l’Alcúdia van visitar la falla tal i com van fent en els darrers anys.

Després, junt a la Junta Local Fallera va visitar el centre ocupacional l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà junt al Tinent alcalde Miquel Lorente i una gran representació dels regidors de l’Ajuntament de Xàtiva

Des d’ASPROMIVISE en el parlament previ a la cremà va agrair a l’Ajuntament de Xàtiva la seua presència i a tots els que en el dia a dia fan possible que activitats com a questes es puguen portar a terme en un centre com el centre ocupacional”

aspromivise-falla-5 aspromivise-falla-4 aspromivise-falla-3 aspromivise-falla-2 aspromivise-falla-1


En castellá;

El pasado martes, el centro ocupacional quemó su falla. Una cremà a la que asistió pràcticament toda la corporació municipal del Ayuntamiento de Xàtiva, junto a familiares y amigos del propio centro. Uno maté que va començar con una batukada que organizó el Colegio Jacinto Castanyeda y que dio un ambiente festivo al maté. També, el CRA La Costereta, en su aulario de Llanera y la residència de la Alcúdía visitaron la falla tal y como van tirando en los últimos años.

Després, junto a la Junta Local Fallera visitó el centro ocupacional el alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà junto al Teniente alcalde Miquel Lorente y una grande representació de los regidores del Ayuntamiento de Xàtiva

Desde ASPROMIVISE en el parlamento previo a la cremà agradeció en el Ayuntamiento de Xàtiva su presència y a todos los que en el día a día hacen posible que actividades como questes se puedan llevar a cabo en un centro como el centro ocupacional”
Neteja Ressalta les paraules desconegudes

No hay comentarios

Dejar respuesta