Xàtiva Unida proposa la construcció d’una piscina en la zona nord-est de la ciutat

La construcció d’una piscina en la zona nord-est i la conversió de la plaça de bous en un espai per a la ciutadania figuren entre les mesures que la formació d’esquerres portarà endavant. 

Xàtiva Unida ha presentat als mitjans de comunicació el programa electoral amb què concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. En la roda de premsa, que ha tingut lloc en la seu del col·lectiu, Amor Amorós, candidata a l’alcaldia de Xàtiva, ha explicat les línies mestres del seu programa que “és fruit d’un llarg procés en què s’ha arreplegat les necessitats i demandes de la ciutadania”. Amorós ha manifestat que el programa és la fulla de ruta que marcarà la tasca de govern del seu partit i ha desgranat les parts en què es divideix: Xàtiva Amable, en Moviment, Oberta, Resilient i un cinquena sobre Gobernança.

 Per la seua banda, Alfred Boluda, actual regidor i número dos de la candidatura de Xàtiva Unida, ha incidit en què Xàtiva “necessita una transformació radical que la col·loque en el segle XXI tot tenint en compte els reptes mediambientals, climàtics i energètics i, principalment, la millora de la vida de les persones, de totes”. Ha esbossat una sèrie de mesures per transformar el model econòmic xativí i ha anunciat la construcció d’una piscina en la zona nord-est de la ciutat que cobrirà les necessitats recreatives i esportives de la ciutadania i, alhora, contribuirà a reduir les diferències entre els diferents barris de Xàtiva pel que fa a serveis. Així mateix, també ha destacat la voluntat de recuperar la plaça de bous com un espai multifuncional al servei de la ciutadania.

 Finalment, Andrés Garcia, el cinquè de la candidatura, ha exposat algunes de les actuacions previstes per Xàtiva Unida pel que fa a la sostenibilitat i millora de l’entorn verd de la ciutat, entre les que ha assenyalat “la compra de terreny forestal per a planificar i dissenyar nuclis verds al voltant de la ciutat; la posada en marxa de la Casa de la Llum com a centre d’un ens supramunicipal; i, per últim, la promoció de comunitats energètiques”

No hay comentarios

Dejar respuesta