Xàtiva Unida presenta el nou butlletí sobre situació de la salut pública de la nostra ciutat

L’equip de govern ha d’intensificar el seu nivell d’exigència enfront de la Conselleria de Sanitat Universal per posar en el centre de les seues prioritats aquesta àrea de salut

Increment de les llistes d’espera, falta d’especialistes, acomiadaments del personal sanitari de reforç i la precarització de les condicions de treball del personal de la salut pública de la nostra ciutat i de la resta dels municipis de l’àrea. Totes aquestes qüestions i altres més es tracten en el nou butlletí d’informació que ha presentat el grup municipal de Xàtiva Unida.

El butlletí de tardor que tracta d’una manera monogràfica la situació dels serveis sanitaris públics dels xativins i xativines realitza un diagnòstic sobre la sanitat pública arreu del territori valencià identificant els desequilibris territorials que pateixen les diferents zones perifèriques respecte als grans nuclis urbans. A més el contingut del butlletí aterra en la nostra àrea de salut, per tractar de respondre als principals interrogants i punts febles que ens afecten. Posant l’èmfasi en aquells serveis que s’estan quedant sense professionals i en la necessitat d’ampliar l’atenció en l’àmbit de la salut mental. Finalment, se’ns planteja una projecció a futur respecte l’evolució demogràfica de la ciutat, el seu respectiu envelliment i com a conseqüència la necessitat de reforçar aquest servei públic. 

Hui divendres començarà el repartiment del butlletí pels diferents barris de la ciutat

Els membres del col·lectiu de Xàtiva Unida iniciaran hui el repartiment d’aquest butlletí pels diferents carrers i places de la ciutat amb l’objecte de conscienciar al conjunt de la població sobre la necessitat d’adoptar una actitud reivindicativa. A més, dintre del butlletí i en les darreres intervencions plenàries s’ha instat a l’equip de govern a incrementar el nivell d’exigència enfront de la Conselleria de Sanitat Universal per posar en el centre de les seues prioritats aquesta àrea de salut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 2 =