Cartes dels lectors: la Plataforma de veïns i del nucli antic de Xàtiva volem un compromís per part del govern municipal

Després de la reunió mantinguda amb el regidor del cicle hidràulic de l’Ajuntament de Xàtiva, Ignacio Reig, el passat 2 de desembre, el dimarts d’aquesta setmana, 14 de desembre, li vam escriure un correu electrònic perquè ens donara una resposta a si el govern municipal anava a signar el document en el qual es concretava la línia d’actuacions considerada per la Plataforma de veïns i veïnes del nucli antic per tal de solucionar els greus problemes que pateixen a causa del mal funcionament, avaries, fuites, rebentons, filtracions i talls de subministrament de l’obsoleta i precària xarxa municipal d’aigües i clavegueram.

El dia 15 de desembre Ignacio Reig ens va contestar que l’escrit està sent revisat pel Cap d’Àrea d’Obres i Serveis Públics de l’Ajuntament i la resta de regidors i regidores afectades. D’igual forma, espera que el document puga traslladar-se a la Comissió informativa en gener.

Des de la Plataforma entenem que previ a aquest pas, el govern municipal hauria de signar el document com a manifestació de la seua voluntat política de portar-lo a terme. No obstant això, donarem suport a què es passe a Comissió i després a Plenari.

A dia d’avui els problemes que patim en les nostres vivendes i en la ciutat de Xàtiva amb la xarxa municipal d’abastiment d’aigües i de clavegueram continuen exactament igual, i la Plataforma de veïns i veïnes espera que en el mes de gener, es produïsca efectivament una comunicació per part del govern municipal per tal de procedir a la signatura del document presentat i que s’inicien els tràmits perquè siga aprovat en el Plenari.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × cinco =