Xàtiva Unida obri el debat sobre el futur de l’economia local

Dins el cicle de conferències «Unim Pensaments» que organitza el col·lectiu Xàtiva Unida el dijous que ve dia 7 tindrà lloc la dedicada a una economia productiva, creativa i innovadora per a la ciutat de Xàtiva. La ponència estarà conduïda pel Professor de la Universitat de València José Soler que és especialista en regeneració urbana. L’acte tindrà lloc a les 8 de la vesprada al local de la seu de Xàtiva Unida del Carrer Sant Francesc.

Fa dos setmanes Xàtiva Unida dibuixava en aquest cicle de conferències el concepte de «Ciutat Valenta» que s’inclou en les línies programàtiques que elabora la formació davant la propera cita electoral. Aquest dijous serà el torn de la «Ciutat amb Futur» on puga establir-se un tipus d’economia sostenible basada en la creativitat i la innovació, característiques aquestes no gens difícil d’assolir pel sector serveis que és el fonamental motor econòmic de la ciutat.

L’acte tindrà la fórmula habitual de presentació, conferència i posada en comú entre els assistents que podran participar aportant idees i unint pensaments.

No hay comentarios

Dejar respuesta