Xàtiva Unida insta a una major planificació en l’organització de la fira

Amor Amorós “un any sencer per planificar la Fira no pot acabar amb serveis sense contractar a menys de 10 dies de la inauguració”

Des del grup municipal de Xàtiva Unida s’ha demanat un major grau de planificació en l’organització i execució de la Fira d’Agost. En aquest sentit, des de la formació xativina s’ha posat l’accent en el servei de subministrament i muntatge d’infraestructures i dotació tècnica de l’escenari principal de la Fira en el camp Murta. Segons Amorós “aquesta situació tot i el context d’inflació actual s’hagués pogut evitar amb una major planificació i no deixant-ho per a l’últim moment”.

Per altra banda, des de Xàtiva Unida s’ha indicat que “aquests dies de Fira la ciutat ha de donar la millor imatge possible i fins el moment estem veient que la neteja de places i carrers continua deixant molt a desitjar”.

En quant a l’adaptació d’espais destinats a rebre milers de vehicles durant els dies de Fira des de la formació d’esquerres s’ha assenyalat l’absència d’aparcaments dissuasius en els accessos del municipi tot i els bons resultats obtinguts per aquests quan van ser instal·lats en edicions passades.

El col·lectiu de Xàtiva Unida el pròxim 12 d’agost a partir de les 10:00h repartirà el butlletí informatiu d’estiu per la plaça de Sant Francesc i redors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + tres =