L’Ajuntament de Xàtiva vol desmentir les acusacions de Xàtiva Unida

En resposta al comunicat de Xàtiva Unida, i en defensa del treball dels empleats municipals, cal aclarir que és radicalment fals que no hi haja hagut planificació dels treballs de contractació de Fira. De fet el treball dels administratius del departament de Fira ha sigut intensíssim. En els mesos de novembre i desembre de 2021 van començar les reunions d’equip per a planificar les activitats. Els expedients de Fira es van iniciar l’1 de març.

Dels 130 contractes de Fira, només 4 han quedat deserts per motius obvis. Les empreses no s’han presentat a aquests concurs i hi ha hagut que canviar el pla inicial de contractar servei de 2 anys (2 anys més pròrroga de 2 anys) perquè les empreses no han volgut presentar-se bàsicament per dos motius aliens a l’Ajuntament, com són l’escassetat de material degut a la proliferació de festivals i concerts i, principalment, perquè el context d’incertesa pel sobtat increment de preus provoca que les empreses no vulguen comprometre’s en períodes llargs per temor a perdre diners. El tema s’ha resolt mitjançant contractacions menors i no hi haurà cap problema de subministrament de serveis de Fira.

Respecte a la falta d’aparcaments dissuasius, dir que després d’avaluar el resultat dels aparcaments dissuasius en altres edicions es pot afirmar que no han donat el resultat que s’esperava en termes d’ocupació d’estacionaments. L’únic aparcament que ha tingut un rendiment acceptable estava situat en un solar que en aquests moments està en un procés de compravenda, amb el que no ha sigut possible conveniar amb el propietari. A més s’han asfaltat àmplies zones en el cementeri i enfront del CRIS i el CEEM.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 14 =