Xàtiva Unida explica la seua acció de govern a l’Ajuntament

El col·lectiu de Xàtiva Unida ha organitzat per aquest divendres dia 30 un acte públic amb un format innovador per a donar comptes de tot el treball fet a l’ajuntament des que assoliren ser part de l’equip de govern municipal ostentant cinc regidories i més de set delegacions d’àrea que han dut avant.

El coordinador local de Xàtiva Unida Miquel Lorente, ha explicat que durant este temps s’ha fet pogut dur endavant “ l’agenda de canvi que ha estat possible per l’impuls de Xàtiva Unida” i ha recordat que “ són moltes les accions que han permès canviar hegemonies i fer possible accions en matèria de participació, igualtat, educació, cultura, ocupació que fins el moment eren impensables i que ara ja han passat a ser irreversibles”.

Tal com s’ha avançat des de l’organització l’acte pretén ser «de poca extensió però de molta intensitat quant als continguts» per tal de mostrar de forma àgil la filera d’accions, projectes, iniciatives i canvis que ha engegat Xàtiva Unida a l’Ajuntament.

A l’acte s’ha convidat personalment moltes persones i col·lectius de la ciutat que d’una u altra forma han col·laborat i participat de les diverses iniciatives de Xàtiva Unida tant per posar en marxa accions de govern com per aportar idees i suggeriments que han fet possible apropar-se més a l’encert en les polítiques que ha dut endavant aquesta formació política i social.

L’acte té previst ser també un fòrum de trobada de persones i col·lectius doncs en acabar es facilitarà el contacte i intercanvi de pensaments entre els qui hi assisteixen. Encara que no s’ha desvetllat massa detalls del nou format que anuncia Xàtiva Unida, si ha transcendit que «a banda de les intervencions i valoracions polítiques podrà gaudir-se d’un bon grapat de minuts d’art escènica i comunicativa» en un acte de balanç de legislatura que «pretén també tancar legislatura» per passar a la fase que Xàtiva Unida a donat per nom «Comença el Camí» cap a aconseguir el veritable canvi per a Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =