Xàtiva Unida es suma a la mobilització ciutadana per la reparació del dipòsit d’aigües de sant josep

Xàtiva Unida “l’equip de govern ha de complir la sentència judicial on s’obliga a l’Ajuntament a reparar les fuites del dipòsit”

Des del grup municipal de Xàtiva Unida han volgut fer públic el seu total suport a les demandes ciutadanes que s’estan impulsant perquè l’equip de govern de PSOE i Cs assumisquen la seua responsabilitat en quant a la intervenció de millora en el dipòsit d’aigües de Sant Josep. De fet, aquest és dipòsit principal d’abastiment d’aigua de la ciutat i darrerament està provocant greus fuites que afecten un important nombre d’habitatges particulars i instal·lacions públiques.
Enfront d’aquesta situació el veïnat presentà una denúncia que ha estat favorable a les seues reivindicacions i, per tant el consistori ha de fer una intervenció d’obra per reparar el dipòsit fet que encara no s’ha produït tot i els terminis establerts per la sentència favorable a les reclamacions veïnals.

Mobilització ciutadana

El veïnat afectat ha posat en marxa un conjunt d’accions per visibilitzar aquesta problemàtica. Les accions fins al moment ha estat una campanya de penjada de cartells en els balcons per demanar l’execució de la sentència que els dóna la raó en les seues reclamacions i una recollida de signatures que es durà a terme en l’Albereda Jaume I nº 42 de Xàtiva el pròxim dia 2 de gener des de les 10h fins les 12h.

La reparació del dipòsit en els debats plenaris

Han estat diverses les sessions plenàries on s’ha traslladat aquesta problemàtica per part del grup municipal de Xàtiva Unida; en el debat sobre el pressupost considerant la línia pressupostada de 35.000€ per l’esmentada reparació molt reduïda, en les al·legacions al pressupost municipal per guanyar en concreció a l’hora de complir la sentència i finalment en interpel·lacions, com en l’últim plenari, als membres del govern que no ens han reportat cap data d’inici de les intervencions en el dipòsit.

No hay comentarios

Dejar respuesta