Xàtiva Unida edita el seu «Diari de Futur» per a explicar el seu programa de govern

Amb recreacions i imatges de com serà la Xàtiva del futur, Xàtiva Unida mostra gràficament i amb dades allò que s’ha compromés en dur endavant en els propers anys.

Amb format de diari i amb una redacció en present, el col·lectiu de Xàtiva Unida està distribuint ja el seu «diari de futur» on mostren quines seran les línes fonamentals i les principals actuacions d’aquesta força política d’esquerra.

DIARI_FUTUR_xativa-unida-7El nou «pavelló Marian Sisternes» al costat de l’actual pavelló de volei, tindrà un cost aproximat de 3,3 milions i en reconeixement als esportistes locals destacats portarà el nom de la seleccionadora local de volei que va participar en les darreres Olimpiades.

En l’àmbit educatiu el «diari de futur» parla del nou centre d’educació especial «Pla de la Mesquita» i de la seua dotació tecnològica i d’infraestructures. També explica com va a garantir la gratuïtat de l’escolarització de 2 a 3 anys i la seua intenció d’estendre-la a l’ensenyament de 0 a 3 anys en dos legislatures, fent així la ciutat coeducadora que vol Xàtiva Unida.

La construcció d’un gran aparcament en altura sobre l’actual estació d’autobusos, es mostra gràficament en una recreació de com aquest recinte proporcionarà 100 noves places d’aparcament en el centre de Xàtiva amb una inversió de 3 milions d’euros. En aquest àmbit Xàtiva Unida pretén mantenir les actuals 373 places d’aparcament amb la primera hora gratuïta i incrementar en 247 places més en superfície que amb la reducció d’un 30% de les places en zona blava farà que més del 92% dels llocs d’aparcament en superfície siguen gratuïts.

Les seues propostes de futur, explicades en present mostren el compromís de Xàtiva Unida per la igualtat, contra la violència de gènere i les agressions sexuals així com per la necessitat de polítiques actives per a les persones LGTBI (Lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) en Xàtiva.

Entre les obres públiques compromeses figura un parc en l’avinguda Ausiàs March eliminant dos dels quatre carrils per a vehicles que es guanyarien per a les persones en una àrea verda que podria reduir la temperatura de la zona en 2 graus i reduir la contaminació acústica i del trànsit en ple centre de la ciutat.

La recreació en infraestructures mostra com seria l’actuació d’instal·lar ascensors exteriors en els 120 habitatges del barri de l’Hort de Mora i explica com seria possible i en quins terminis.
L’ampliació del centre jove i els seus serveis a la joventut, l’inici de les primeres fases per a renovar i millorar la xarxa d’abastiment d’aigua de la ciutat junt a l’impuls de la creació artística en totes les seues vessants i utilitzant infraestructures i escenaris municipals completen aquesta original forma de contar a la ciutadania les principals propostes d’aquesta formació d’esquerres xativina.

Aquest «diari de futur» parla en present també de regidors i regidores que formen part de la seua candidatura amb àrees concretes de responsabilitat i fins i tot presenta com a Conseller d’educació «en el futur» a l’actual Vicent Marzà. Xàtiva Unida mostra en el seu full final que «comença el camí» per a dur endavant totes aquestes propostes «que els homes i dones de la formació ens hem compromés a fer realitat».

El “diari de futur” està repartint-se ja en els estands que Xàtiva Unida instal·la alguns dies a la setmana en diferents barris de Xàtiva però també està previst que arribe a totes les bústies de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 5 =