Xàtiva Unida convoca una taula redona per explicar els motius de la Vaga en l’ensenyament

Xàtiva Unida secunda la vaga convocada per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic i organitza una taula rodona amb els sindicats

El pròxim dimarts a les 19 h en el local de Xàtiva Unida (C/Sant Francesc, 15) hi ha convocada una taula rodona amb la presència dels sindicats CCOO, CGT, STEPV i UGT per explicar els motius de la Vaga en l’ensenyament, del pròxim 23 de maig, al conjunt de la ciutadania. Els participants respectius de cada sindicat que participaran en aquesta taula seran Isa Margalló, Marc Candela, Josep Àngel Revert i Horacio Domene. La taula serà moderada per Amor Amorós.

Entre les raons tractades s’espera aprofundir en l’impacte de les polítiques educatives regressives impulsades pel PP i VOX des del Govern valencià, com les lleis de llibertat educativa i de concòrdia, que atempten contra els drets de la comunitat educativa i que perverteixen el significat de la paraula llibertat.

Finalment qualsevol ciutadà podrà realitzar les preguntes o aclariments pertinents respecte als motius de la convocatòria de vaga.

No hay comentarios

Dejar respuesta