El PP de Xàtiva elogia les ajudes de Mazón i critica les retallades del govern de Cerdà en esport

• El portaveu del PP assenyala que “en la declaració de la renda els esportistes s’estalvien fins a 150 euros gràcies a les bonificacions del PP”

• Marcos Sanchis indica que “l’esport és salut, així ho entenem des del PP, i per això donem ajudes als esportistes, i a tots els valencians que vulguen sumar-se a la pràctica de l’esport”

• “El govern municipal de Roger Cerdà no fa el mateix, i ha retallat en esport, en monitors de de els Pereres, perdent 150.000 d’euros per a un camp de futbol o tenint les instal·lacions en estat lamentable”


Xàtiva 19-05-2024.- El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha destacat que «almenys el 40% de les persones que practiquen un esport a Xàtiva es beneficien de les noves mesures fiscals de la Generalitat Valenciana de Carlos Mazón mentre l’alcalde Roger Cerdà és un llast per als esportistes.»

El dirigent popular ha explicat que «des dels gimnasos i clubs esportius ens han comunicat que quasi la meitat de les persones han demanat informació sobre les rebaixes en la renda posades en marxa des del govern de Carlos Mazón»

El president del PP de Xàtiva ha explicat que «en la declaració de la renda tots els esportistes s’estalvien fins a 150 euros gràcies, les bonificacions del PP. Ara anar al gimnàs, ser d’un club d’esportiu o estar en un esport federat, et desgrava en la renda gràcies a les mesures posades en marxa pel PP».
Marcos Sanchis ha indicat que «l’esport és salut, així ho entenem des del PP, i per això donem ajudes als esportistes, i a tots els valencians que vulguen sumar-se a la pràctica de l’esport. I no sols això, també desgrava en l’IRPF el nutricionista o el fisioterapeuta, perquè una societat saludable és una societat millor, així com les despeses en ulleres, en oculista o en odontologia».

El dirigent del PP de Xàtiva ha lamentat, per contra, que «el govern municipal de Roger Cerdà no fa el mateix, i ha retallat per exemple eliminat els monitors de gimnàs els caps de setmana o no manté les instal·lacions esportives en condicions adequades amb la majoria de les màquines desbaratades, de fet, de 7 cintes de córrer hi ha 5 desbaratades».

«La deixadesa del govern de Roger Cerdà ha fet fins i tot que es perden 150.000 euros de subvenció per a un camp de gespa artificial, un autèntic despropòsit de la mala gestió», ha indicat el dirigent popular.
Marcos Sanchis ha conclòs ressaltant que «la política són fets, i els fets del PP és que tots els esportistes s’estalvien 150 euros. Els fets del PSOE de Roger Cerdà és deixadesa de funcions, pèrdua de subvencions, instal·lacions en mal estat i oblit absolut».

No hay comentarios

Dejar respuesta