Xàtiva tractarà els reptes del turisme cultural en la I edició de la Universitat de Primavera

Xàtiva acollirà el proper dijous la primera edició de la Universitat de Primavera que tindrà lloc en el Museu Casa de l’Ensenyança. Es tracta d’una jornada en col·laboració entre l’Ajuntament de Xàtiva, la Universitat de València i la Diputació de València, que tractarà els reptes del turisme cultural en la ciutat.

La cita servirà de punt de trobada per a docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada que es celebrarà en dues sessions: una de matí, referida al repte del turisme cultural davant un nou turista més tecnològic, i una altra de vesprada que tractarà sobre la sostenibilitat i la competitivitat del turisme cultural.
Aquesta jornada, que és gratuïta i oberta per a tots els públics, comptarà amb especialistes de la Universitat de València i altres àmbits de la societat, amb la intenció d’afrontar directament i activament els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en el present i en el futur.

La jornada s’inaugurarà a les 11 hores, amb la presència de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la Diputada de l’àrea de Benestar Social Mercedes Berenguer i el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la UV Jorge Hermosilla.

Les inscripcions a la Jornada es poden fer a través de la pàgina web http://projeccio.uv.es. Es lliurarà certificat d’assistència a tots els participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + 18 =