Xàtiva torna a obrir el menjador escolar d’estiu amb 37 places subvencionades

L’Ajuntament de Xàtiva ha tornat a establir el dispositiu de menjador escolar durant l’estiu, a fi d’assegurar l’alimentació adequada dels menors durant el període de vacances. Concretament, el menjador escolar d’estiu s’habilitarà al col·legi Gozalbes Vera, encara que podran beneficiar-se d’aquest servei xiquetes i xiquets escolaritzats en altres centres. En total, el menjador oferirà 37 places subvencionades, en base al projecte elaborat per l’equip social base de Benestar Social.

La regidora Xelo Angulo ha explicat que «per segon any consecutiu, posem en marxa un servei necessari, ja que d’aquesta manera ens garantim que els xiquets de famílies desafavorides tinguen assegurats un menjar principal i, almenys, un addicional cada dia durant els mesos d’estiu que no tenen cole».

La mesura va ser aprovada per la junta de govern local del dilluns 12 de juny.  El menjador escolar d’estiu estarà en funcionament durant el període comprès entre l’1 de juliol al 31 d’agost de 2017. La iniciativa forma part del programa d’atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies en període estival, realitzat per Benestar Social, i compta amb l’ajuda de la Generalitat Valenciana.

Les sol·licituds per a ser beneficiari d’aquest servei municipal han de tramitar-se front a l’educadora de l’equip social base de l’Ajuntament, qui realitzarà els treballs de supervisió i coordinació per al desenvolupament del programa i control de participants finals amb vista a la facturació de la mercantil contractada per al servei de catering.

No hay comentarios

Dejar respuesta