Es lliuren els diplomes del programa Jove Oportunitat a Xàtiva

Els 12 joves de Xàtiva participants en el programa JOOP (Jove Oportunitat) de l’IVAJ que la Regidoria de Joventut ha dut a terme durant sis mesos van rebre ahir els seus diplomes de mans de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i de la regidora de Joventut, Lena Baraza.
L’activitat finalitza demà divendres, després d’haver sigut perllongada per l’Ajuntament com a conseqüència dels seus bons resultats.

El programa JOOP, finançat amb fons europeus, pretén orientar a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis per tal que puguen prendre decisions en relació a desenvolupar la seua formació o dirigir-se cap al món laboral. Amb la realització del programa JOOP durant aquestos sis mesos, s’han pogut conéixer noves necessitats i diferents realitats que afecten als nostres joves, a més de detectar carències en l’àmbit formatiu.

Segons l’educadora responsable del programa, el JOOP ha donat bons resultats pel que fa a la motivació dels alumnes, que d’aquesta manera troben facilitats per construir un itinerari que millore la seua qualificació.

Taller per a monitors d’oci
D’altra banda, la Casa de la Joventut organitza per a aquest dissabte, a les 10:00h, un taller anomenat “Recursos per a monitors d’oci educatiu”. En aquest taller es tractaran ferramentes i tècniques per dinamitzar als grups de joves, d’una manera lúdica i participativa. El preu, simbòlic, serà de 2 euros i les inscripcions es realitzaran a la Casa de la Joventut, en horari de 10 a 13h i de 17h a 20h, de dilluns a divendres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =