Xàtiva torna a activar el Pla Municipal de Lluita contra el Mosquit Tigre

La regidora de Medi Ambient en l’Ajuntament de Xàtiva, Pilar Gimeno, ha anunciat que enguany des del Consistori es tornarà a repetir el Pla Municipal de Lluita contra el Mosquit Tigre estant actiu des de finals de juny i fins novembre.

Així, a la aplicació de la línia verda s’ha tornat a habilitar una pestanya específica per al mosquit tigre a la que tenen accés els tècnics especialistes en el tractament per tal de ficar-se en contacte amb el ciutadà de manera directa, anar a sa casa i fer un estudi per tal de saber si hi ha larves de mosquit tigre o possibles focus de mosquit tigre. Així doncs, l’asssessoren per tal de previndre aquesta plaga, des de repelents fins a tractaments d’aigua estancada.

A més, Gimeno ha explicat que es van a repartir cartells i folletos amb un telèfon per contactar amb els tècnics. En aquest sentit, la regidora responsable ha animat als veïns a fer ús d’aquest servei ja que «es tracta d’un servei per a la ciutadania».

D’altra banda, s’estan estudiant també els espais públics com jardins, col·legis o imbornals, per tal de poder tractar-ho.

La regidora ha insistit en que «el més important és la prevenció ja que en tan sols una gota d’aigua els mosquit tigre es reprodueix i a més pica tant de dia com de nit».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × uno =